Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S! Történt egy kis...

S. O. S! Történt egy kis beleset. Mit csináljak a cicával?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy véletlenül nyitva maradt a cicus kajásszekrénye, és kihalászott magának belőle egy alutálkás eledelt.

A míg én a ruhákat teregettem, nem vette észre mit csinál. Majd csak később hallottam, hogy valamit eszik. Megnézetm, és az alutálkás eledel volt, de a teteje, az a fém fólia félig nem volt meg, és meg volt rágcsál. Körülnéztem a földön, de nem találtam a darabjait. Valószínű lenyelte a cica.

Mit csináljak? Kikakálja, vagy vigyem orvoshoz?Belepusztulnék, ha valami baja esne :(

2010. aug. 21. 21:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
amint tudod vidd el orvoshoz!
2010. aug. 21. 21:37
 2/15 anonim válasza:
100%
Így van! Legalább hívd fel a dokit és kérdezd meg mi a teendő ilyen esteben, de ha nagy a baj inkább azzonnal vidd be az állatkórházba a cicust nehogy baja essen.
2010. aug. 21. 21:38
 3/15 anonim válasza:
Mi lett a cicussal?
2010. aug. 21. 21:40
 4/15 anonim ***** válasza:
sztem kifossa simán.. de azért elviheted...
2010. aug. 21. 21:51
 5/15 anonim ***** válasza:
előző vok: inkább vidd el sztem is
2010. aug. 21. 21:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Azonnal állatorvosi ügyelet!
2010. aug. 21. 21:54
 7/15 anonim ***** válasza:
a bél meg az akármilyen gyomormozgás rohadtul összepréselik azt a kis hajszál vékony alufóliát röhögve kimegy belőle!
2010. aug. 21. 21:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Az a csoda, ha még nem fulladt meg.
2010. aug. 21. 21:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Telefon az orvosnak hogy mi legyen, majd ő megmondja hogy el kell-e vinni valahova vagy kijön belőle. De tényleg csoda hogy nem fulladt meg mert ez nagyon puha alumínium
2010. aug. 21. 22:00
 10/15 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz tőle, a mi macskánk egyben lenyelt vagy 7 cserebogarat, és ki is okádta. Nem marad benne, de ha félsz vidd el orvoshoz.
2010. aug. 21. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!