Egyik macskám mindig elfoglalja a másiknak a helyét, bármi újat fedez fel. Mit tegyek?
Szia! Szerintem a rangsorban próbálják keresni a helyüket, hogy most mégis ki a főnök és ki áll előrébb. Ezen szerintem sokat nem tudsz tenni mert ez természetes dolog, és ha nagy kárt nem tesznek magukban addig hagyd, hogy csinálják a dolgukat. Viszont a karmolást meg ilyesmit ne hagyd, nyugodtan üss a fejére egyet vagy a mancsára, nem szabad hagyni, mert azt fogja hinni, hogy hatalma van feletted! Illetve ha durvábban bántják egymást, akkor mindenképp szakítsd félbe a dulakodást.
Az én macskám eléggé hisztis szokott lenni és nálunk is volt egy macska akivel nem bírtak együtt lenni, mégis rossz időben összebújtak, hogy melegítsék egymást. Nálunk kutyák is vannak és mikor a két macska durvábban verekedett akkor a kutya ment és akkor befejezték de volt mikor én szakítottam félbe a dolgot aztán lenyugodtak, ott is valószínűleg a rangsor dologgal volt baj. Sajnos most már egyedül van a macskám a kutyákkal szóval már nincs kivel versenyeznie.
Remélem tudtam segíteni valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!