Milyen arányban adod a száraz és szaftos macskaeledelt?
Wilf Freedom mindkettő.
Napi 100g nedves reggel-este elosztva.
100g száraz egész nap előtte van.
Szinte mindig szárazat kap, Perfect Fitet.
Szaftosat maximum havonta egyszer, amolyan jutalomfalatként Whiskast. Nagyon szereti, de borzasztó szagút ürít utána:D
#3-astól kérdezném, a tiszta hús konzervek után megeszi a szemetet ?!
Az enyém amióta egyszer evett, rá sem néz a bolti kajákra, bár jobb is.
Nálam amúgy felesben kapják.
Kérdező, az a baj, hogy a szaftos-darabkás kajákat imádja, és a legtöbb minőségi konzerv az ilyen darálék/paté jellegű, amit vízzel szoktam "szaftosítani" kicsit. Rengeteg márkát, fajtát, ízt kipróbáltunk, rengeteg kaját kidobtunk, meg adtam menhelynek mert nem volt hajlandó megenni. Most már van egy lista amiket szeret és én is elégedett vagyok a minőséggel. Ebbe belefér 1-1 gyengébb minőség, ahogy mi is alkalmanként eszünk chipset meg kólát.
Sokan azt mondják, nem szabad cserélgetni a márkákat, mindig ugyanazt kell adni. Én ezzel nem értek egyet, mert egyszerűen nem eszi meg 3x ugynazt a konzervet (száraz mindegy neki) és a vadonban is egyszer mondjuk madarat enne, egyszer rovart, egyszer meg pockot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!