Ez a táp milyen minőségű?
Esetleg, ha többet adsz a sterilből?
Ha nem jó, akkor jó ez is, de ne csak a csirkést, van belőle hálás meg marhás is, ha megeszik.
Én is ezt adom a kintieknek, amik nem hivatalosan az enyémek, csak ide járnak kóborolni, megfogtam és sunyiban ivartalaníttattam őket. Elég sokan vannak, bár máshova is járnak elemózsiáért, de így is sokat esznek. Szóval ez jó erre a célra nekünk, mert ahogy mondod, ne egy whiskas vagy tescos, viszont nem drága és közepesen jó minőségű.
2-es vagyok.
Ha durva súlyveszteséget tapasztalsz, semmiképp ne erőltesd, vagy ne ezt. Igazából a gond a húgykövesedéssel lesz, mert ugye a steril táp azért kell, hogy húgykő ne alakuljon ki.
Sanabelle és Iams tápokat is próbáltam. Az elsővel rendesen sikerült is befürdenem... Mikor hozzám kerültek a cicák, a Sanabelle kölyök változatát szerettem volna nekik adni, így meg is rendeltem rögtön a 10 kilós kiszerelést és hát ...ezt is féláron eladtam egy macskás ismerősnek, mert nem ették.
Iams-ból sem száraztáp, sem pedig az alutasakos nem jött be.
Egyedül az N&D egyik tápja vált be anno, a bárányos, áfonyás izú, arról azért szoktunk le, mert a macska szó szerint nyelte a tápot, nem rágta meg, nem tudom miért.... és okozott különböző panaszokat, belesült... beöntésre kellett vinni a cicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!