Hogyan tudnám összeszoktatni, hogy ne bántsa a kandúr macskám a nősténymacskám kicsinyeit?
fajtatiszta macska amúgy? vagy csak sima házi?
am nem lehet egymáshoz szoktatni őket, a kandúrnak ösztöne hogy elpusztítsa a kicsiket ha megtalálja, hogy újra párosodhasson.
mi az hogy ösztöne hogy megölje? nektek volt már macskátok egyáltalán?
az hogy fúj rájuk az normális, de általában miután megszaglászta őket megijed a kicsiktől és tovább áll.
legalább is én 10 év alatt ezt tapasztaltam több macskával is. de olyat hogy megölné még csak itt hallottam.
Igen, en is utolag dobbentem ra, az itt irt valaszokat olvasva, hogy nem is macskat tartok. @_@
Soha nem lattam meg jelet sem annak, hogy a kandur macskaim barmilyen kolykot bantani akarnanak, sot, inkabb azt, jobban vigyaznak rajuk, mint a (nem anyjuk) nostenyek.
Pedig nagyon nem szeretik, ha odaviszem nekik a kolykoket (kiveve egyet, de az jambor mint a tehen) fujnak, morognak, sot meg csunyan is neznek. Ettol fuggetlenul, ugyanaz a adaz kandur nem engedi atmaszni a keritesen a kolykot, es ugyanez adja neki a legjobb falatokat. Egyszeruen nehezen viselik, ha egy idiota szorcsomo jatekmacskanak nezi oket - es meg jooool meg sem tephetik, mert kolyok. Inkabb fujnak, hogy hagyjaoket. :P (Ugyanezek a gonosz adaz kandurok ha ujanjuk van, boldogan eljatszanak egymassal - amig ra nem jonnek, hogy latom oket. :)
Házi macskám van. 1. válasz adó: Csak egyszer hagytuk hogy szüljön, mostmár ivartalanítva lesz, csak akartunk saját kölyköket is :)
Utolsó válaszoló: Köszönöm a válaszod, remélem sikerülni fog. Csak nagyon féltjük tőle mert belehalnánk, ha valami bajuk esne a Cicáknak.
tegnap 13:26
Az az igazsag, hogy a macskak negyon sokfelek. Vannak, akik egyedul elnek, es vannak, akik tobbedmagukkal.
Vannak kandurok, akik megolik a kolykoket, es vannak, akik vigyaznak rajuk.
De, a kutyakkal ellentetben, a macskakat meg ebbol a kulonbozosegi szempontbol nem vizsgaltak meg sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!