Miért véres a macskám széklete?
Kb. 2 napja láttam, hogy a macskám széklete foltokban véres (nyálkásszerű vér), de teljesen normális állagú. Tegnap nem volt ilyen panasza, de ma újra ugyanez történt, tehát kihagyott egy napot. A viselkedése is teljesen normális, szokásos, aktív cicus, semmit sem változott, nem tűnik betegnek. Holnap adok neki féreghajtót, amit legutóbb kb. 1,5 hónapja kapott, akkor nem hajtott ki belőle semmit. Ha ez sem fog segíteni, akkor nincs mese, elviszem újra az állatorvoshoz. Februárban jártunk már ott hasonló panasszal, de mire elvittem és megvizsgálták, elmúlt neki. Azt mondták, hogy lehet, csak akkor megpattant neki egy kis ér, mikor erőlködött.
Ma az volt aggasztó, hogy az alom előtt találtam egyetlen vércseppet, de nem láttam, hogy folyna/ömlene a végbélnyílásából.
Szerintetek ez mitől lehet? Volt hasonló panasza valakinek a cicusának?
Állatorvos! Méghozzá sürgősen!
Amúgy ha neked lenne véres a székleted akkor is itt kérdeznél vagy mennél azonnal az orvoshoz? Úgy cselekedj a macskáddal mintha te lennél beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!