Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Valaki nem tdja mi lehet a...

Karcsi zoli kérdése:

Valaki nem tdja mi lehet a macskával?

Figyelt kérdés
Kb egy hete egy macska jött ide a teraszunk alá! Nem tudom de szerintem beteg lehet! Vittünk neki ételt, vízet, nem kell neki! Fura nyögés hangokat ad ki magából anélkül, hogy kinyitná a száját! Tegnap befeküdt a bejárati ajtó elé és akárhogy zavartuk onnan, nem akart elmenni, még seprüvel is lögdöstük akkor sem! A mai napon pedíg, bevolt zárva az ajtó és beakarta törni annyira beakart jönni! Komolyan mintha egy ember akart volna betörni, csapkodta a testével az ajtót, a kilincsre felugrott. Mi van vele? Neten már nézegettem hátha van valami szervezet amit ha felhívok, érte jönnének de nincs
2021. ápr. 4. 21:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért kérdeztem a tüneteket, mert ha kancsal a tekintete, és kötött a mozgása, és később nyáladzik is akkor az a veszettség jele.

És ha ilyet észlelsz neked kötelességed kihívni az állatorvost!

2021. ápr. 5. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!