Miért kóborolnak el az ivartalanított macskák?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 21:41
11/17 anonim válasza:
10: Csak szimplán nem kéne állatot tartani így, ennyi az egész.
12/17 anonim válasza:
Ha ivartalanítod a cicád, az nagyon nem azt jelenti, hogy soha többé nem fog elmenni. Mi pár hónaposan ivartalanítottunk, és utána is igen, volt egy nap amíg nem láttuk, de igenis, bizakodóak voltunk, tudtuk hogy visszajön. Szerintem megbánta egyébként azt a napot, azóta csak a szomszéd felé jár max., ha hívjuk, pár perc és már ül az ajtónál. :)
13/17 Fanta válasza:
Kedves 6#!!!! A házimacskát lehetetlen telken belül tartani! Be lehet zárni a lakásba, de az nem biztos,hogy jó a macskának,aki alapból egy vadászó állat! Főleg,ha nincs otthon senki a nap túlnyomó részében! Az én macskám kinti macska,de hiába vannak kétméteres kerítések, akkor is meglóg! Ha bezárnám a lakásba, akkor meg a függönyön lógna! Ettől még nem érzem magam felelőtlen állattartónak!
14/17 anonim válasza:
13: Pedig az vagy, ráadásul buta is, mint a kő. "Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna."
15/17 anonim válasza:
Dehogynem lehet telken belul tartani, macskabiztos keritest hazilag is lehet csinalni.
Ja, hogy penzbe kerul? Ja, hogy sok ido? Noss hat igen, ezzel jar az allattartas.
Vagy ki lehet vinni a macskat hammal is, lehet neki epiteni nagy kifutot, amibol nem megy ki, stb stb. Vannak itt lehetosegek, dehat a legtobben, ahogy a pelda is mutatja, szarnak bele.
16/17 Zozo7606 válasza:
Gondolkodjatok már kicsit....ha téged kiherélne a "gazdád", nem hagynád ott a pi...ba?!?!??!:)
17/17 anonim válasza:
Az ivartalanított macskám aki itt alszik mellettem: Nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!