Megőrülök! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A macskám elérte az ivarérett kórt. (Mindenképp ivartalanítva lesz, ha elmúlik a tüzelés)
Már tüzel kb 3.napja.
Azt tudni kell, hogy 100%ban házimacska kicsi kora óta a házban van (nyilván ki szoktam vinni pórázon)
Gondolom mindenki tudja, hogy ilyenkor fura hangokkal hívják a kandúrokat
DE! Amint kiviszem a házból abba hagyja és nem mozdul mellőlem! Nem csinál semmit, Próbáltam kint hagyni hátha csak zavarom, de semmi
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak hogy kint “akcióba” lépjen?
2021. márc. 21. 16:47
31/32 anonim válasza:
Kedves 28-as! 26-os vagyok, és csupán meg szeretném kérdezni tőled, szerinted melyik része pontosan a hülyeség annak, amit írtam. Nagyon értékelném, ha esetleg kimásolnád, hogy pontosan ráláthassak arra, szerinted miben tévedek. Nem a kérdezőt védtem, nem az állatvédőket(általánosságban) támadtam. Föltettem én is egy kérdést, illetve egy kérést, mert kezd unalmas lenni, hogy mindenki veszekedik, mikor ezt szépen is le lehetne rendezni. Aki pedig lepontozott, sajnálom, hogy megsértettem az érzéseit(véleményem szerint ezért tették). Előre is köszönöm a válaszodat, 26-os!
32/32 anonim válasza:
Az előző válaszban elírtam a végén a számot, a 28-ast szerettem volna írni, elnézést kérek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!