Mit üzen a macskád? (tedd a billentyűzetre a 4 mancsúdat majd nyomj egy Entert. )
Enyém ezt üzeni:
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooomn¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸.áé-á
Tied?
utolsó!
és akkor nem lesz koszos a macskámtól a billentyűzet?? azzal kezdtem, h nem koszolom össze a billentyűzetem! akár kint rakom rá a macskát, akár bent ugyan olyan koszos lesz, mivel rajta lesz a macska, vagy szted nem?? kint nem olyan koszos a macska? aztaaa, de sok hülye van!
Attól igénytelen valaki hogy bentvan a macskája?
Szerintem ha valaki benttartja az nem igénytelenség hanem állat szeretet...
Majd üzenek a macskámmal ;)
Nézz inkább magadba!
Minek vannak állataid??? Sajnálom szegényeket, hogy egy simogatást nem kapnak tőletek! Vigyázz, nehogy piszkos legyél!
Nem gond ha a két görényemmel üzenek? Az egyik cica döglik a kanapén, a másik meg csavarog :)
a fiú göri ( épp játszanak, úgyhogy meg fog haragudni rám hogy nem hagyom őket békén :(((( )
ik, <,cdidjiiit6 €íjkgbvvvvvvvvvvvvvvv -úű
a lánygöri ( nem szaporítjuk őket, ki vannak ivartalanítva )
ej dcákuhjrhdefthr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!