Nem árt a macskának, ha ivartalanítás után egy nappal már ugrál, futosgál?
Mi az isten az a futosgál?....
Egyébként ha kandúrról van szó, ez várható, ott sokkal kisebb a műtét, általában észre sem veszik, gallér se kell. Nőstényeknél nagyobb a seb, meg ott ugye hasi műtét zajlik, szóval ők általában nem annyira aktívak pár napig. Ha nőstényed van, az szokatlan, és én azért rajta tartanám a szemem, mert ha szétjön a varrat, egyikőtök sem lesz boldog.
Futkorászik? Futkos? Falusi vagyok, elnézést 😒 (direkt rákerestem google-ben, létező kifejezés)
Nőstény, ezért nem értem, hogy lehet ilyen aktív. Mondjuk előtte is iszonyatosan hiperaktív, rossz cica volt, de azért számítottunk pár nap nyugalomra.
Én meg kérdeztem az orvost hogy hagyjuk ugrálni vagy ne?
Azt mondta az orvos hogy hölgyem ez egy macska nem fogja tudni neki meg mondani.
Lány cicákat ivartalanította profi módon tényleg a cicus már az nap teljesen jól volt reggel 10kor volt a műtét mintha nem is történt volna semmi. Dokinak igaza volt mondhattam neki hogy nem nem szabad megoldotta ő... Mondta az orvos hogy fogja érezni a cica hogy hova nem tud felugrani ez így is volt. A konyha pultra nem ugrott első nap pedig akart láttam a testtartásából de a székre simán, kádra is. Másnap abszut nem lehetett vele bírni pedig direkt szabit is vettem ki miatta kutya baja nem volt. Nagyobb a füstje mint a lángja! Szerintem sokan köztük én is emiatt nem merik ivartalanításra adni a fejüket mert én is húztam! 4 hétig szenvedtünk vele meg ő is... De annyi annyi rosszat olvastam itt gyk-n is meg mindenhol mert ilyen olyan veszélyes... Műtét előtt rém álmaim voltak stb... Ők állatok 1000× gyorsabban gyogyulnak mint mi. Gyakorlatilag a lány macskaknal az ivartalanítás az egy méh eltávolító műtét! Hát sajnos a családból több nőnek is volt ilyen műtét 1 hónap legalább kellett mindenkinek hogy helyre jöjjenek. A cicámnak 10.nap volt varrat szedése. Még a nyoma sem látszik csak hogy le van ott vágva a szőre... Ne izgulj nem lesz semmi baj! Ne nyaldossa és kesz. Az enyém le se Sz.rta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!