Melyek a minőségi száraz és nedves eledel márkák?
Annyi márka van már a neten is, meg az üzletekben is. Mit érdemes venni? Még nincs cicánk, de kicsik lesznek, szóval a junior eledelek is érdekelnek.
A boltokban egyébként van egyáltalán minőségi kaja nekik?
Szerintem érdemes többfélét adni neki, hogy ne válogasson.
Kapjon mellé egy kis főtt húst, húskészítményt is, és 2-3 féle macskatápot, így tuti változatosan eszik majd.
A környéki boltok mit tartanak, mi a választási lehetőség?
Orijen, Acana, Applaws
Pedigree, Whiskas egy rakat szemét. Minőségre még az emberi ürülék is jobb
Az 5-ös es 6-os válaszolókkal egyetértek.
Az én cicám szárazból Purizon Kittent kapott, amíg kicsi volt, az is a jobb tápok közé tartozik. A Porta 21 sensitive változata is jó, mondjuk én szárazat kiegészítésképpen adok csak, az ismeretségi körben volt egy cica, akinek húgyúti problémái lettek amiatt, hogy alig ivott a száraz mellé és nem lehetett már megmenteni, kicsit tartok ettől.
Nedvesből nagyobb a választék, a GranataPet például elég jónak számít, bár nem a legolcsóbb. Arra figyelj, hogy minél nagyobb arányban tartalmazzon húst, a gabonának és főleg a cukroknak nincs keresnivalója egy macskakonzervben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!