Miért nem megy ki a bolha?
Igazából nincsenek játékai nincs fekhelye mert csak az ágy végébe alszik. Mindent lefertőtlenítettem áttörölgettem ágyat lehúztam szekrényeket elmozdítottam a helyéről az ágyat teljesen kihúztam úgyhogy nincs olyan hely ahol a bolha meg bújhatott volna. Ez a szer amit mondtok hol kapható és hogyha ráfújom az ágyra vagy az ágyneműre utána ez maradhat rajta vagy ki kell mosni vagy hogy működik?
Sajnos kiskorában volt egyszer fürdetve akkor sem tűrte most pedig már két éves és egyáltalán nem hagyja hogy meg fürdessük össze-vissza csikar
"össze-vissza csikar"
XD hát a csikar szót, ebben a formában használva még nem hallottam.
Viccet félre téve a sima takarítás nem elég, bolha írtó szprét is használni kell, hosszú, hosszú hónapokig :/ sajnos a pete fél évig is életképes. Ágyból azért száműzném a macskát, szerintem te is érzed az okát ...
Meg már azért is, mert ágyat nem lehet a sok hajlat, csavar, stb mentén yan alaposan kitakarítani, hogy az steril legyen. Nem csak a huzat, de a matrac szövetébe is belemehet ágyhúznásnál a pete. A kis rohadékok sószem nagyságúak, fehérek. Szóval meg se látod a matracodon.
Hát most ha a karmol szó jobban tetszik akkor legyen az, de mi csikarásnak hívjuk. :)
Nem fogom száműzni a macskát az ágyból már így van neki megszokva hogy ott alszik és szegény nem is értené miért nem engedem fel egyik napról a másikra. Úgy hogy ha ez az ára akkor inkább lepjen el a bolha de nem leszek ilyen szívtelen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!