A macska nem veszélyesebb, mint a kutya?
Hát a macska is tud veszélyes lenni, nekem szomszédom a fészeréből akart kivinni egy macska családot, de az anya macska annyira vad volt, védte a kölykeit, hogy morgott, fujt egyet és neki ugrott a szomszédomnak és ahol érte karmolta, harapta, egyszerűen nem tudta leszedni magáról, nem is mondom de gondolhatjátok milyen sérülései lettek.
Volt egy pár komoly karc és mély harapás.
De a kutya is szintén veszélyes, még ha egy tacskó méretű kutya harap is meg az is tud fájni.
De ha neked ront mondjuk egy vad kaukázusi akkor az szétmarcangol...az is lehet nem maradsz életben.
Szóval igen, egy kutya veszélyesebb.
Hááát ..
Nekem mind2 van ..
És azt kell mondjam, igazad van ..
A kutyám soha meg csak nem is mögött rám ..
A drága macskuszom bezzeg amint meglátja a fésűt, szó szerint nekem ugrik, szétkarmol, harap, rúg ..
A kutya feltétel nélkül bízik benned, hogy mégha fáj is(pl oltás), akkor is elhiszi neked, hogy jót teszel vele ..
A macska ellenben öntörvényű, ha nem tetszik neki valami, mégha nem is fáj neki, akkor is bánt téged, mert neki az nem tetszik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!