Hány kiscica lesz? És kb. mikorra várhatóak?
Jött hozzánk egy macska tegnap,akit terhesnek látok(a hasán vannak szoptatásra alkalmas...?cicik?nemtom minek hívják ezt a macskánál,kicsit tájékozatlan vagyok ezen a téren).És hat ilyenje van.Akkor valószínűleg hat kiscica lesz?És mikorra várhatóak?Már nagyon nagy hasa van a macskának!
Beraktuk a macskát egy biztonságos helyre,amiből így terhesen nem tud kiszökni.Látszik rajta,hogy szeretetre és törődésre vágyik,és rettentő éhesen jött ide.
Nem szeret a kibélelt dobozban aludni,inkább a fadarabokon alszik(amiket télre fűrészelt apám).
Ezek szerint a kiscicákat is a kemény fára fogja megszülni?
És ha igen,akkor belerakjam-e a kiscicákat a dobozba?
A mozgolódás látható az anyamacska hasán.Nem tudni,hogy a kan macska kié lehet.Széles a hasa nagyon a macskának,vajon egészségesek lesznek azok a kiscicák?
Most tejet adtam neki(nem boltit,hanem tehéntejet),de boltit is adtam reggel.Kevés zsemlyét is aprítottam bele neki,ez vajon jó?Mert eszi,de nem tudom,hogy a cicusoknak nem fog-e ártani!?
És ha megszületnek a cicusok,akkor ha nagyobbak lesznek elkergessük-e őket,vagy mi legyen ezekkel a macskákkal?
Anyáék megengedik őket tartani,én viszont középiskolába megyek(igaz lesz bőven rájuk időm esténként,mikor végeztem a tanulással).
És kicsi útmutatót is szeretnék,hogy hogyan szoktathatnánk őket úgy ide,hogy ne kelljen bezárni őket!?
Lehet h az emlő:O
Nemtom..:S viszont akkor mér olyan nagy a hasa és miért látszik a mozgás? Tapintottam a hasát,és hát észrevehető volt a mozgás.
Mostmár késő,reggelre valahogyan elszökött az anyamacska(valószínűleg apám bénázott valamit,mert adott neki reggel enni,ahogy láttam),és gondolom nem csukta be maga után az ajtót megfelelően..:(
Majd lesz másik macskám,remélem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!