Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskák lehetnek lázasak a...

A macskák lehetnek lázasak a hasmenéstől?

Figyelt kérdés

Tegnap-tegnapelőtt hasmenése volt, de most már elmúlt. Viszont van egy kis láza, 40.4 C fok. Nem nagyon eszik, a figyelme viszonylag éber, de látszik rajta, hogy bágyadt. A hasmenéstől kaphatott lázat?

(Lakásban tartott, szfinx fajtájú, ivartalanított egy éves fiú)

2010. aug. 17. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom volt/van egy bélgyulladása. Én a helyedben elvinném állatorvoshoz. A kutyánknak ilyenkor Bolus Astrinest adtak, meg egy spéci diétás tápot.
2010. aug. 17. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
BOLUS ADSTRINGENS helyesen
2010. aug. 17. 18:40
 3/4 A kérdező kommentje:

a dokink a múltkor azt mondta, hogy ha lázas, egy nyolcad algopyrint be lehet neki adni... ő most épp szabin van, csak jövő héten lesz itthon.

a cicának két pici darab algopyrint adtam, nem nyolcadot, hanem talán még a tizenhatoda se volt. mot picit mászkált, úgy tűnt, egész magánál van... csak tökre letresszeltem magam... lehet hogy éjjel huzatot kapott, mert nem bújt be a takaró alá, csak rajtam szunyált.

2010. aug. 17. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
a hasmenés+láz utalhat emésztőrendszeri gyulladásra vagy valamilyen vírusfertőzésre. Én a helyedben megmutatnám egy állatorvosnak főleg így, hogy látszik rajta, hogy nem érzi jól magát. Az állatok nem nagyon mutatják ki ha fáj nekik, ha már meglátszik rajtuk, hogy rosszul vannak,akkor illdomos megnézetni őket állatorvossal.
2010. aug. 17. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!