Bengali macska hogy kell etetni?
Nem tenyésztőtől vették, hisz akkor fajtatiszta lenne.
De ettől eltekintve én is azt javaslom amit az első válaszoló.
Én reggel-este adok a cicának nedves eledelt (egy tasak/tálca felezve, mert ennél többet egyszerre nem eszik meg), száraz táp kint van neki napközben/éjszakára, beosztja magának.
Szárazból kicsinek Royal Canin Kitten-t evett (tenyésztő ajánlására), felnőttként Applaws-t.
Nedveset váltogatva, olvasgatva az összetevőket, minél magasabb a hús% nyilván annál jobb, ki kell probálgatni, mi ízlik a cicának.
Nekünk az Orijen Tundra az egyik macskámnál nagyon bevált, illetve neki én MAC’s Marhás nedveset adok mellé, de csak heti 2 alkalommal...
Emellett pedig 6 hétig kap lazacolajat folyamatosan, ha ez letelt, utána 6 hétig kender olajat és ezt váltogatjuk.
Orijen tápokat innen (is) tudsz rendelni: [link]
Ha viszont azt szeretnéd, hogy nagyon hamar kiszállítsák, akkor ezen az oldalon nézelődő; [link]
Itt minden héten, hétfőtől-csütörtökig 15 óra előtt rendelsz, még másnap kiszállítják...
Persze vannak olyan termékek is amire ezt nem tudják vállalni, de oda van írva.
Én többször rendeltem innen és mindig kihozták másnap.
Az érzékeny gyomrú macskám ezt a szárazat kapja: [link]
És ezt a nedveset, heti 3-4 napban:
Én a bengálimat Concept for life indoor-al etetem, mástól elég híg volt a széklete.
Próbáltuk az applawsot, orijent, feringát..
Van szerintem mindegyikből próba csomag, 400g-os kiszerelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!