Miért csinálja ezt a cicám?
Ez olyan, mint a nőknél a "csak". :)
A miénk is csinálja.
Az enyém is ezt csinálja, és pont ugyanúgy az emeleten nyávog, csak nem olyan sokszor, mint neked.
Az enyém fiú kölyök cica és én azt veszem rajta észre, hogy keresi a társaságát, tehát unatkozik.
Ha ezt észreveszem játszok vele és abba hagyja.
Az elsőnek van igaza.
A kínkeserves nyávogás tipikus bagzós tünet. Elvonulnak és úgy csinálják, és simán kizökkenthetők ha szól nekik az ember.
Ideje ivartalaníttatni.
Akkor vagy rosszul kötötték el, vagy berögzült az ivartalanítás előtti viselkedés.
Olyanról is hallani hogy a jelölgetés megmarad ivartalanítás után. Ha kialakul a szokás akkor veszett fejsze nyele.
Lehet hogy csak téged keres!
Nállunk van olyan szoba ahova a 3 macskánk kölyök korában vécézni ment be ezért kitíltottuk őket és most felnőtként sem járnak be és ha mégis be jön látszik hogy össze van zavarodva a ismeretlen hely miatt! Szóval amikor ebben a szobában vagyok és ő keres akkor körbejárja a házat hogy hol vagyok és még be sem néz ebbe a szobába pedig nyitva ajtó látom ahogy töbszőr is elsétál az ajtó előtt nyávogva engem keresve! És amikorkinézek az ajtón és meglát akkor hírtelen hozzám szalad "itt vagy? végre megtaláltalak" arckifejezéssel! Szóval viccesen hangozhat de a macskák ha nem térképezik fel részletesen a terepet akkor még a saját házukban is képesek eltévedni, és nem találnak meg helyeket, tárgyakat vagy minket gazdáikat!:) nállunk mind három ezt csinálja, és van amikor egymást se találják és nyervognak egymásnak aztán össze csókolóznak a folyosón!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!