Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Harapott már meg macska?

Harapott már meg macska?

Figyelt kérdés
Mert engem egyszer igen.
2010. aug. 16. 22:34
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
engem mindig csak meg akkar harapni ha meg akkarom simogatni de hala istenek nem az enyem kiskoraban az utcarol hoztak be es rosszul bantak vele kergetek meg dobaltak es ilyen agresziv lett meg amiota ivartalanitotak azota minden kit bant meg harap meg karmol aki hozza akkar nyulni meg bolondult szegeny!!!
2010. aug. 27. 17:24
 32/37 anonim válasza:
perszeee, van egy pár hetes kiscica a mamámnál, és ha már igen zavarja, hogy nyektetem akkor jó erősen megharap, húú de tud fájni XD meg mikor játszunk akkor is, csak akkor nem olyan erősen :D
2010. aug. 27. 20:31
 33/37 anonim ***** válasza:

haggyámá engem 5 évesen egy pitbull harapta meg a fejem hátsó részét

most 10 éves vok és még mindig érzékeny ott a bőröm

:(

2010. aug. 28. 13:35
 34/37 anonim ***** válasza:
engem egyik nap a kandúr macskám ugy csinált,de nem harapott meg teljes erőből :D
2010. aug. 28. 17:45
 35/37 anonim ***** válasza:

Mindig csak gyengén, csak játéból. A körmét is behúzza, ha velem játszik. Fürdetéskor is meghúzza magát, és nyalja a kezem, pedálozik, hátha abbahagyom.

Kiskorában tisztáztuk az erőviszonyokat, azóta nagyjából az anyjának tekint.

2010. aug. 28. 20:43
 36/37 Lütyő007 válasza:
100%

A napokban 1 ismerősöm macskája megharapott.Látszik a harapás nyoma..piros folt.......:D

Gondolom megijedt tőlem vagy féltette a gazdiját...."ijedtség vagy bezártság hatására ki alakulhat a veszettség"..?

mert hallottam ilyet....de remélem ez csak tévhit vagy vmi mendemonda...?:D

2010. dec. 8. 19:12
 37/37 anonim ***** válasza:
Szokott játékból is, de az normális. Az előbb viszont durván megharapott, fáj is, mint a fene. És miért? Mert az ölemben volt, simogattam, erre meglátott egy másik macskát.
2011. júl. 23. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!