Érdemes aggódni?
(KINTI MACSKA).
Tegnap óta nem láttam a macskámat...ha hívom semmi,ha megütögetem a tálját szintén semmi...ezek hallatán 1 pillantás alatt a lábam alatt van...de viszont ma semmi...nem jön..keresem,nem találom...már nagyon aggódok,hogy hol lehet...érdemes aggódnom?
(Nálunk ma egész nap esik,csak esik az eső, lehet elbújhatott valahova?
Sziasztok!
3 udvarszomszéddal alrébb, egy néni megtalálta a macskát..de mikor át mentem érte,nem jött elő...kiabáltam neki az udvarból,akkor sem jött...ha itt van már a közelben akkor miért nem jön haza?...ma megint telefonált a néni,hogy reggel és délben is látta..Azon goldokozok,a kandúr(testvére) elzavarhatta és nem mer hazajönni?Ha netán elzavarta és nem mer hazajönni,az ellen mit lehet tenni?
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat, bíztatást!❤🙏
Örülök! Látod,a macskák már csak ilyenek. Nagyon kevés ragaszkodik igazán a gazdájához.Valószínűleg a néninél kap valami olyan ételt,amit nagyon szeret, és igen, az is lehet,hogy ott ő az egyedüli macska, nyugisabb neki.
Finomságokkal lehet legjobban motiválni őket. Az enyémnek kiskora óta adok a rendes tápján kívül pár falat extra nasit,naponta többször, pl.vitaminpaszta, jutalomfalat, és estére mindig bent alszik, így érzi,hogy nem érdemes elkóborolnia.
Ha a másik macskád bántja,az nehezebb eset.Kellene egy olyan védett pihenőhelyet biztosítani neki,ahol a másik nem bánthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!