Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám már unja labdás...

A cicám már unja labdás játékokat. Mit játszak a cicámmal?

Figyelt kérdés
Ne írjatok túl bonyolult dolgokat.
2010. aug. 16. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet kapni ilyen "csalogatós" játékot, ami egy bot és egy csörgős pamacs van ráerősítve a végére. Úgy gondolom ezt otthon is el tudod készíteni:)
2010. aug. 16. 17:27
 2/10 anonim válasza:
Vagy hasonló, ha elhúzol egy hosszabb (mondjuk 2 méteres) cérnát vagy madzagot elötte, hidd el hamar rákattan, és elkezd utána rohangálni meg vadászni rá :D igazán mókás olyankor :)
2010. aug. 16. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Papírdobozok csodát tesznek. Belebújik Te valahol elbújsz, ő előjön, előugrasz, visszarohan, megint leskelődik, stb. Késöbb már doboz nélkül is megy. A lakás minden egyes szegletét játéknak tekinti, és kicsit olyan mintha kommandóst játszanátok. Egyikőtök a "fogó". Ha elkapod, megsimogatod, megpuszilod, és tudja, hogy játék.
2010. aug. 16. 17:40
 4/10 anonim válasza:
vigyázz, meg ne egye a fonalat/cérnát, múltkor fél métert húztunk ki a szájából, azelőtt meg meg kellett műteni mert megette az angyalhajat. amúgy az én macskám még egy körömreszelővel is eljátszik, ha húzogatom előtte... ha nagyon unatkozik, magát is feltalálja :)
2010. aug. 16. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
az én cicám imádja a kisebb egereket,macskamentás dolgokat,tollas pálcát,de egy kartondobozban is tök jól elszórakoztat minket:)
2010. aug. 16. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Én olyat szoktam néha csinálni hogy egy kartondoboznak az oldalaira lyukakat vágok és a lyukakon az ujjamat(vagy botot,madzagot) huzogatom ,ettől mindig felpörög XD
2010. aug. 16. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
A pezsgős dugó is jó játék lenne sztem,mert jól pattog a földön a dugó,és tudná kergetni!Vagy az is jó ha egy xenon lámpával világitasz egy sötét hátterű dologra,és elkezdi kergetni a fényt,jól ellehet vele szórakozni!!:D
2010. aug. 16. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nálunk egy egyszerű hurkapálcika jött be. Szinte extázisban kergeti Blöki cica. Simán addig lehet pörgetni a pálcát az orra előtt húzva, amíg el nem dől.

Ezen kívül varázspálca is: macskát lehet vele varázsolni: ha halkan megkocogtatunk vele egy bútort, a cica még álmából is felébred, és rohan a "pálcikázni". (Könnyű vele előkeríteni a macsekot, ha nem tudjuk hol van: kint-e vagy bent-e)

2010. aug. 16. 19:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedvenc játékai az enyémeknek:

1. Doboz (bármilyen kartondoboz, akár több is, egyér vár dobozokból)

2. Labda, kemény labda, pattogós gumilabda

3. Hosszúkás tárgyak, fonál

Szerintem a doboz beválhat, de ha egyedül van, akkor inkább próbálj meg beszerezni egy másfajta labdát(mondjuk amelyik nagyon pattog, azty nagyon szeretik).

2010. aug. 16. 23:13
 10/10 anonim válasza:

Tudom ez is labdás játék,de próbáljátok ki!

Rakd a cicát egy doboz alá és guríts be neki egy kissebb labdát ,majd elgedd el és figyeld hogyan reagáll!

Be kell válnia !!

2016. márc. 26. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!