Macskátok is észreveszi, ha betegek vagytok, rosszul vagytok vagy valami nem stimmel veled?
Figyelt kérdés
Az a durva, hogy a macskám észreveszi a családom meg nem.2021. febr. 8. 12:45
1/9 anonim válasza:
Nem hinném hogy észrevenné,csak kaját akar.
2/9 anonim válasza:
Azt veszi észre hogy nem kapott még kaját azért jön oda.
3/9 anonim válasza:
Miénk olyankor jön és dorombol nekem. Máskor le se szar. (A kaját se tőlem kapja soha.)
4/9 anonim válasza:
Rohadtul semmi durva nincs benne, bárki láthatja a másikon ha dögrováson van. Az, hogy kit érdekel, na az már más kérdés...
5/9 anonim válasza:
Idegességet, feszültséget szokták érzékelni, okyankor ők is nyugtalanok lesznek, többet nyávognak és láb alá jönnek, mintha nyugtatgatni próbálnának.
Kajájuk mindig van kirakva, többféle is.
6/9 anonim válasza:
Igen, egyértelműen észreveszi. Sőt ha gyulladás miatt van pocsékul az ember, a bőr hőmérsékletéből azt is tudják hol a baj. Amúgy az tudtad hogy a dorombolás elvileg gyógyít, és gyorsítja a gyógyulást? [link]
7/9 anonim válasza:
Nálam nem is a betegséget, hanem inkább ők is azt, ha ideges vagyok és akkor is inkább az egyik cicám. Sose szokott rajtam lenni, megfogni se lehet, sőt simogatni se igazán... De ha ideges vagyok, akkor mindig ráül a lábamra. Elég érdekes. Ha pedig kiabálok még az arcomba is nyávog, ez pedig vicces és ilyenkor rögtön jobb is szokott lenni a kedvem :D
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem az éhség miatt, mert jóllakva alszik mindig az ágyamon, kikéretőzik, ha éhes.
Egyébként jön olyankor, az orronat szokta megszagolni, hogy minden rendben-e, dörgölődzik, figyel, bújik. Érzi.
2021. febr. 8. 13:37
9/9 anonim válasza:
Az én cicáim észreveszik ha anyu beteg meg ha én ideges vagyok. Cica olyankor fél és elhúzódik, Foltos meg Kormos jönnek hízelegni meg dorombolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!