Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kegyetlenség lenne a macskával...

Kegyetlenség lenne a macskával szemben?

Figyelt kérdés

Szerintetek macskát "szabad" 56 nm-es panelban tartani?

Mármint jólérezné-e magát ott, vagy kicsi lenne az élettere?

Mit javasoltok, hogy ha tartanék is, akkor szokás levinni sétálni?

Köszi előre is:)

2010. aug. 16. 16:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
16.29 és 16.27 inkább macskaháló, a szúnyogháló semmit sem ér, ha neki ugrik, vagy megindul ki. Trixie márkájúra keressetek rá googleban, van egy csomó méret, rendelni is lehet, meg asszem a fressnapfban is kapható. Így biztonságos a szellőztetés, és csak 3000 Ft körül van.
2010. aug. 16. 16:32
 12/22 anonim ***** válasza:
16.31 és mi lesz velük télen? :O
2010. aug. 16. 16:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
kis helyen is lehet felfelé mászópolcokat beszerelni és azt a macskák imádják, kárpótolja őket a panelért!
2010. aug. 16. 16:36
 14/22 anonim ***** válasza:
nem az elég nekik a hely hát sétálni pórázzal elég vicces lenne bár ismerősöm is szokta a macskáját sétáltatni:P
2010. aug. 16. 19:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt kb ugyanekkora panelben semmi mozgáshiánya nem volt megoldotta magának vadászni vadászott a játékaira csajozni-fiúzni meg a kintieknek se nagyon kéne.Tessék ivartalanítani és kész. A bentieket főleg de a kintieket is!
2010. aug. 18. 20:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is ekkora lakásban lakom, és van egy perzsa macskám. Teljesen jól elvan, csak döglik egész nap, nem hiányzik neki a kertes (mivel onnan költöztünk). Amikor ott laktunk akkor sem mászkált el otthonról. :)
2010. aug. 18. 22:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 58 nm-en lakom a cicámmal,teljesen elvan!Van mindene (WC,kaparófa,rengeteg játék)!Felugyelettel kiengedjük az erkélyre,nagyon szeret ott lenni,lépcsőházba is szokot rohangálni!Cicahámmal mi leszoktuk vinni sétálni is! Azt is szereti(és nem érdekel,hogy mit mondanak az utcán,más is szokta sétáltatni a cicáját),csak kicsinek hozzá kell szoktatni a hámhoz!

Az én macsekom szerintem jól érzi magát!Mindig hizeleg és dorombol!

2010. aug. 18. 23:05
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb neki, az biztos, de nem kegyetlenség.

Ám ilyenkor ne felnőtt cicát vigyél a lakásba, mert ha már megszokták a kinti életmódot, akkor utána szenvedhetnek a lakásban. Ha piciként kerül oda, az a legjobb eset. És legyen ivartalanítva. Valamint az is jó, ha nem egy van, hanem kettő, így van társa is.

2010. aug. 18. 23:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Dehogy lenne az! Mi is panelban tartunk cicát, és nem hinném, hogy nem lenne boldog.
2010. aug. 19. 16:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát elég baj hogy valaki ezért nem viszi sétálni nehogy hülyének nézzék!

Nálunk egy csomoan sétáltatják cicahámmal, sztem tök jó.

Ivartalanitani igy is ugyis kellene ha kinti ha benti.

Ha mindene megvan nem kegyetlenég de én arra voksolok, h néha vigyétek sétálni.

2010. aug. 19. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!