Mit tudnánk vele tenni? (májbeteg cica)
14.-nek.
Mit kapsz te majd ezért!!!
Pedig én is ezt javaslom, szakemberként.
Egy...senki.
Fejleményként, elvittük Pestre egy fip-pel foglalkozó orvoshoz, aki megtudja gyógyítani. Ha minden igaz egy hónapig hetente kell vinni, és tud rajta segíteni.
Én elhiszem, hogy van amikor a legjobb az altatás, de van esélye, és addig nem döntünk emellett. Ha az orvos is azt mondja, hogy nincs más megoldás, az lesz.
16.-ra, a kérdezőnek.
Aha...és a matek? 2-300?
Mi van a matekkal? Azert, mert te igy gondolkozol, attol meg masnak minden penzt meger az allata, hala az egnek.
Minek osztod itt az eszt, de most komolyan? Allandoan odahanyod ezt a hulyeseget tobb kerdes ala is, egyszeruen nem ertem, hogy miert.
18.-nak.
Mert a pénz nem a fán terem. És etikátlan valakitől pénzt kérni egy olyanért, ami lottó ötös szintű esélyekkel bír, ha az illető kisnyugdíjas, vagy melós.
De nyugi, ha látom, hogy Rolex van a csuklódon, és BMW-vel jössz, akkor én is lehúzlak.
Egy...senki.
Akkor ne tarts allatot, ha nem engedheted meg magadnak, ez ennyire egyszeru :) Nem kell milliomosnak lenni, de igenis legyen felretett penzed, mert ha barmi baj van, akkor ne miattad haljon meg az allat.
Aki kozmunkabol el, meg sajat maganak se jut mas csak parizer es kenyer, az bizony ne tartson allatot, mert nem kotelezo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!