Kandúr macskámhoz ha befogadnék még egy lányt? Többi lent. 24/L
Először is, bérházban lakok.
Szóval. Februárban lesz 3 hónapja, hogy befogadtam egy kandúr fekete macskát (most lehet olyan 8 hónapos). Játékos, dorombolós, tapizós, néha harapgál, de vannak nyugis pillanatai is, fújni sose fúj. Tavaly nyár eleje óta pedig odaszokott a garázsunkhoz egy tarka kislány cica, akit rendszeresen etetek. Ő kb 10 hónapos lehet most. Amint meglát, bújik a lábamba (egy tapottat se tudok tőle menni), dorombol hangosan, tapizik, tele van szeretettel. Tavaly szült egyszer, mert rendszeresen vele van egy kandúr (aki már elég idős) és teherbe ejtette. Viszont a kiscicája eltűnt (szerintem felvitte magához az egyik szomszéd).
Na most. Szegény eléggê beteg, folyik az orra, köhög, ivartalanítani is szeretném, meg felhozni az enyémhez. Mi a véleményetek erről? Mindenképp akarom ivartalanítani, de utána rossz lesz neki, nem lehet egyedül hagyni azt olvastam, felhozni meg félek a kandúrom miatt, nem-e fújna rá. Nem akarom, hogy verekedjenek. Vagy megszeretné? Mindig szagolgatja cipőmet meg a nadrágomat, amihez hozzá dörgölőzik a lányka. Úgy látom, hogy ivarérett is a kandúrom. Szerintetek? Fel merjem hozni? Szeretném, ha meggyógyulna szegény csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!