Aki szokott főzni a cicának, miket szoktatok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 21:06
3/16 anonim válasza:
Én főtt húst, sült húskat, májat,főtt tojást szoktam adni a cicának. Van, hogy sonkát, sajtot, főtt répát, nagyon szereti a sütőtököt, abból is szokott kapni. Pörköltből, pl csirkemell, zúza. Rántott hús. Sült hal.
4/16 anonim válasza:
A főtt zöldséget is szeretik általában és van aki külön szokott főzni a cicájának^^
6/16 Ibw4x válasza:
Farhát. olcsó és eszik, mint az állat
7/16 anonim válasza:
Húst egy picit főzöm meg, hogy még rágható legyen. Az én cicám nem szereti az emberi főtt ételeket, sem a zöldségeket, kivéve az sült tököt és az édesburgonyát.
8/16 anonim válasza:
Én csirkecombot szoktam nekik venni, meg ritkán farhátat. Mert az utóbbi sokszor nagyon zsíros (amúgy whisaks 1300- 1500 ft kilója, csirkecomb akciósan 350 ft kilónként... és nem szóját eszik csóri)
9/16 anonim válasza:
Rántott egeren nevettem vagy 5 percet🤣🤣miért pontozzátok le??szerintem vicces...
10/16 anonim válasza:
Natúr csirkemellet kap néha, meg a zöldségeket is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!