Kellemetlen szagú cica?
Van két 7 éves macskánk, kinti cicák, a házba nincsenek beengedve, kertes házban élünk. Már egy ideje észrevettem, hogy az egyik cicának nagyon kellemetlen szaga van. Tudom, kinti macskák, tehát nem lesznek olyanok, mint a szobacicák, de eddig messze nem volt ennyire büdös. Leginkább ilyen szúrós, orrfacsaró szagra hasonlít, ha megszagolom a szőrét nagyon érződik. Fogalmam sincs mi lehet vele, eszik rendesen, ezzel nincs baj, de mostanában nagyon félénk is lett, eddig mindig élvezte, ha szeretgettem. Mostanában elhúzódik, ha meg akarom simogatni. A másik macskának nincs ilyen szaga, pedig sokszor együtt alszanak, elvannak együtt. Anyum adott neki nem olyan rég féreghajtót, de szerintem nem az volt a baja, nem is lett jobb a szaga.
Eléggé aggódom érte, esetleg valaki tapasztalt már ilyesmit?
Vidd el orvoshoz. Lehet, hogy megsérült. Főleg, ha nem esik neki jól az érintés.
Normál esetben a kinti cica sem büdös. Legalábbis nem szúrós, orrfacsaró szagú. Max. fura, ha megázik a bundája. De az más, azt nyilván megismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!