Mekkora az ideális súlya egy 3hónapos macskának? (többi+kép tovább)
Figyelt kérdés
3 hónapos és 1hetes a cicám. Mennyi az ideális súly kb. ilyenkor? Ő 1,6 kg. Jó így? Én olyan kicsinek meg soványnak látom. Képek:
2010. aug. 14. 18:29
11/19 anonim válasza:
Ezen az alvós képen nem is tűnik olyan kicsinek és soványnak!Mondhatni jó bőrben van;)
12/19 anonim válasza:
Áááá nem sovány ez a macska. Épp', hogy nagyon is telt.
A fején lehet látni. Jó kerek.
:-)))
Az enyém is ilyen fekete.
13/19 anonim válasza:
nagyon szép macsek, semmi baja nincs
14/19 anonim válasza:
én macskám is igy néz ki.annyira ari
15/19 anonim válasza:
Úristen! 1 hónap múlva az enyém is ilyen nagy lesz ? :))))) Szerintem is teljesen rendben van, sőt!
16/19 Doriiisss válasza:
Az én cicám most lesz 3 hónapos, és csak kcisit lépte át az 1 kg-ot. Mindig járkál, csavarog, ugrál, és játszadozik, így ledolgozza azt amit megevett.
Tehár megfelelő a cicusod súllya, és aranyos nagyonn.
17/19 anonim válasza:
Nyugi, a kiscicák többsége ilyen kis vékony. Az enyém is az, csak a szőre hosszú, így nem látszik rajta. Viszont ha felemelem, akkor olyan, mint valami kis vattapamacs. Nagyon vékonyka, pedig sokat eszik, meg mindig kap enni.
18/19 anonim válasza:
Szerintem korához képest kifejezetten nagy!
És tényleg nagyon aranyos. :)
19/19 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem vékony, de nem is kövér.Még növőben van úgyhogy ne aggódj, minden renden van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!