A macskám ráugrott a kájhára. Rögtön levettem, és kivittem és belenyomtam a lábait a hóba. Utánna ugyan úgy futott,és ugrált mint előtte. Lehet baja ettől?
Igen tudom milyen mikor megégetem a kezem... Kérlek aki válaszol rá, ne kezdjen el okoskodni, hogy "Neked milyen lenne..." Hanem ha lehet normális választ kérek.
Amúgy kinti cica, nem tarthatjuk bent, mert van aki allergiás rá.(azért hoztuk be kivételesen, hogy a szemét kimossuk, mert egy hete begyulladt neki(azóta már nem olyan, de azért úgymond utókezelést kap)
Nekünk konvektor van itthon, amióta minusz fokok vannak kint, azóta maxon fűtünk. Ez azt jelenti, hogy a konvektor közvetlen fél méteres közelében szauna van, imádják a cicók, a földön alszanak előtte.
Egyszer ahogy játszottak az egyik ráugrott a tetejére, hidd el, van eszük, mert 0.1 mp alatt repült is le róla. Biztos picit odakapott a mancsára, de hála égnek nem égett meg, azóta sincs semmi gondja, de megtanulta a leckét, nem ugrik rá azóta :D
Szóval no para, ha nem ugrott le azonnal, akkor nem égette meg.:)
Hol élsz, ahol hó van? :D
Ráadásul akkora, hogy bele lehet nyomni egy macska talpát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!