Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám ráugrott a kájhára....

A macskám ráugrott a kájhára. Rögtön levettem, és kivittem és belenyomtam a lábait a hóba. Utánna ugyan úgy futott,és ugrált mint előtte. Lehet baja ettől?

Figyelt kérdés

Igen tudom milyen mikor megégetem a kezem... Kérlek aki válaszol rá, ne kezdjen el okoskodni, hogy "Neked milyen lenne..." Hanem ha lehet normális választ kérek.

Amúgy kinti cica, nem tarthatjuk bent, mert van aki allergiás rá.(azért hoztuk be kivételesen, hogy a szemét kimossuk, mert egy hete begyulladt neki(azóta már nem olyan, de azért úgymond utókezelést kap)

2021. jan. 12. 20:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha a macska raugrott a kalyhara, es ott alldogalt nehany masodpercig, akkor nem lehetett olyan forro neki, mert azonnal leugrott volna. Nezd azert meg a mancsat, de valoszinuleg nincsen baja.
2021. jan. 12. 20:29
 2/15 anonim ***** válasza:
39%
Ha megégett vidd el állatorvoshoz holnap szerintem.
2021. jan. 12. 20:31
 3/15 A kérdező kommentje:
#1 Rajta állt 2-3 másodpercig. Nem ugrott le, hanem én kaptam le. Az előtt nem látszott semmi, de kicsit később is megnézem. Köszönöm a választ, valamennyire megnyugtattál. <3
2021. jan. 12. 20:35
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
A macska nem hülye, ha túl forrónak érzi, magától is azonnal leugrott volna. Ha ugyanúgy mászkál, ugrál, mint korábban és nem csinál semmi furát, akkor biztos nincs semmi baja, ne aggódj :)
2021. jan. 12. 20:36
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha a macskának forró, akkor úgy ugrik mint akit puskából lőttek ki. Valószínű semmi baja.
2021. jan. 12. 20:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Először úgy látszott mintha megijedt volna, mert nyalogatta, de aztán ugrabugrált mint egy kiskecske😅
2021. jan. 12. 20:41
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Nekünk konvektor van itthon, amióta minusz fokok vannak kint, azóta maxon fűtünk. Ez azt jelenti, hogy a konvektor közvetlen fél méteres közelében szauna van, imádják a cicók, a földön alszanak előtte.

Egyszer ahogy játszottak az egyik ráugrott a tetejére, hidd el, van eszük, mert 0.1 mp alatt repült is le róla. Biztos picit odakapott a mancsára, de hála égnek nem égett meg, azóta sincs semmi gondja, de megtanulta a leckét, nem ugrik rá azóta :D

Szóval no para, ha nem ugrott le azonnal, akkor nem égette meg.:)

2021. jan. 12. 20:49
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy nyalogatta, ha benyomtad a hóba. :) Nyugi, szerintem is leugrott volna magától, ha égeti, ha normálisan mozog, akkor pláne nincs okod aggodalomra.
2021. jan. 12. 21:00
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
A biztonság kedvéért kend be Fenistil géllel. Ha nem látsz rajta változást és ugyanolyan aktív, szerintem sem kell félned.
2021. jan. 12. 21:06
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

Hol élsz, ahol hó van? :D

Ráadásul akkora, hogy bele lehet nyomni egy macska talpát...

2021. jan. 12. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!