Mi baja lehet az alommal?
Figyelt kérdés
Van egy kiscicánk.A macska alomban alszik, a fekhelyére akar pisilni.
Pedig amikor látjuk hogy pisilnie kell beletesszük az alomban. Szépen elvégzi a dolgát, játszik tovább.
Aztán megint kell neki és a kis kosarába ürít...
2021. jan. 11. 09:37
1/12 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy több félét is kipróbáltunk.
2021. jan. 11. 09:42
2/12 anonim válasza:
mennyi idős a cica? mióta van nálatok?
3/12 A kérdező kommentje:
4 hónapos és itt született.
2021. jan. 11. 09:49
4/12 anonim válasza:
elsőként megpróbálnám kimosni a kosarában lévő párnát/takarót, valami ütösebb cuccal. hypó, domestos. lehet, hogy már a "szagra" megy, és úgy gondolja, ott a pisi helye.
esetleg az almot közelebb/távolabb tenni a kosártól. próbálkozni kell, hátha..
6/12 A kérdező kommentje:
Volt már Fit+fun, Maya, Premiere, Multifit (biztos van még de jelenleg ennyire emlékszem) és mivel úgyse használja nagyon ezért most egy olcsó Spar-os van. Ha márkás, ha nem ugyan ezt csinálja.
2021. jan. 11. 11:04
7/12 A kérdező kommentje:
volt még*
2021. jan. 11. 11:04
8/12 anonim válasza:
De ezek csomosodo, vagy ilyen szilokonos almok? Csak azert kerdeztem, mert en vagy 10 felet probaltam, mire elfogadott egyet, a legolcsobb csomosodos aldisat :D Egyebkent az elejen nekem is ezt csinalta, hogy az alomban aludt, viszont kitarto voltam, mindig, amikor lattam, hogy uriteni akar, odaraktam, kapartam a mancsaval, hogy erezze, hogy ide kell...es hat megtanulta kb 1 honap alatt. 3 honaposan kerult hozzam, de kinti volt, almot nem is latott addig. Szerintem ra fog erezni o is. A fekhelyet pedig mossatok ki, es en azt mondom, hogy egy darabig vegyetek is el tole, gondolom nem csak abban alszik. Valoszinuleg nagyon szeret oda pisilni, hat akkor ne legyen elol.
9/12 A kérdező kommentje:
Hirtelen így nem tudom melyik csomósodó vagy melyik nem. De mind a 2 féle volt.
2021. jan. 11. 11:36
10/12 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 11. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!