Létezik olyan macska amely lakásban tartva éjszaka nem veri fel az embert nyávogással vagy piszkálással?
Figyelt kérdés
Azért szeretnék majd nyugodtan aludni ha lehet.2021. jan. 9. 17:03
21/26 anonim válasza:
2 britünk van, éjszaka be vannak csukva a szobaajtók, felőlem a házat is szétszedhetik 🙂 de nagy általánosságban éjjel alszanak.
22/26 anonim válasza:
13 as nem neki kell alkalmazkodnia a macskához, hanem az állatnak hozzá! Nálunk legalábbis így van és nagy a nyugalom.
23/26 anonim válasza:
Nekünk egyszobás lakásunk van, esélytelen volt a kizárás. Esténként alaposan lefárasztjuk sok játékkal, éjfélkor utolsó vacsi, reggelig alszik, mint a bunda. Hiperaktív kölyök amúgy, az eleje nehéz volt, de megszokta.
24/26 anonim válasza:
Nekem sziámim van, este 8tól reggel 5ig alszik.
Nem kelt fel, jó gyerek.
25/26 anonim válasza:
Látom, legalább valakinek van esze.
26/26 anonim válasza:
Gyerekek az én macskám olyan tündér, hogy szó nélkül kivárja mellettem, míg felkelek. Az első felriadáskor prüntyögve nyújtózik, felkel és jön az arcomhoz jóreggelt kívánni, de ő maga se éjjel, se reggel nem zavar. Egyedüli esetek az átbulizott éjszakák utáni délig tartó alvások, olyankor megbökdös már a kis kezével, hogy élek-e még, mert akkor jó lenne enni adni…🤣
Nem tudom, mi alapján választják a pokolfajzat vagy az angyal hivatást, de ezt ránézésre nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!