Ha egy macska megeszik valamit, amit nem kéne, mikor lehet tudni, hogy bélelzáródása van? Milyen tünetekkel jár?
Semmi baja, ne félj, gumitól amúgy is ritka...
Bágyadt, lázas (nem mindig )és folyamatosan hány.
Az utóbbi nagyon jellegzetes.
Kutyáknál gyakoribb, mert azok minden sz@rt megesznek. Dió, kavics, barackmag....
Basszus, most válaszoltam a másik kérdésedre.
HAGYD MÁR ABBA!INNEN SENKI NEM TUDJA MEGRÖNTGENEZNI4! Lehet h elakadt, lehet h kijött, lehet h még benne van de nem akadt el, az is lehet h megemésztette és az is h a következő pillanatban lesz tőle bélelzáródása..........
köszönöm szépen a kedves válaszokat....eddig,3 évig én vittem állatorvoshoz,oltások,féregtelenítés,ivartalanítás,minden,
most ez a probléma és a szüleimre nem számíthatok...egyébként pedig akkor ha nagy lenne a baj,már lenne valami tünete....
ja és messze van az állatorvos,kész kínszenvedés berakni és elvinni,de ezt is csak kifogásnak veszitek,úgyhogy köszi és sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!