Cicam egeret fogott, lehet baja tole?
Figyelt kérdés
Bejott a teraszra az elobb egy eger, cicam elkapta szegenyt, a visitasra mentem ki. Az eger mar nem elt, mire kiertem,elvettem tole, nem tudta megenni. Igy lehet baja?2021. jan. 5. 22:17
2/21 anonim válasza:
Persze. Nem tudja feldolgozni az egér halálát, amibe mentálisan bele fog rokkanni 🤦
Amúgy meg csak akkor, ha megette, és mérgezett volt. Más különben az égvilágon semmi.
3/21 anonim válasza:
Szerintem nem, mamámnak a macskája is meg szokta fogni
4/21 anonim válasza:
Nagy eséllyel nem lesz tőle semmi baja, így, hogy meg sem ette. Azért nézd át a cicát, nem harapta-e meg egérke.
5/21 anonim válasza:
A macskának az a "foglalkozása", hogy megfogja az egeret. Nótát is írtak róla.
6/21 anonim válasza:
Igen, amennyiben az oroszlánnak is baja lesz, ha megeszik egy zebrát.
7/21 anonim válasza:
Te vagy az a barom, aki napi 3 ilyen: A kutyám/macskám/elefántom...megevett egy tollat, csokit, járólap darabot,..., lehet tőle baja?" kérdést ír ki?
Ezért fizet az oldal, hogy pörgesd a kommenteket, a reklámbevételek miatt?
9/21 anonim válasza:
Mivel elvetted tőle lehet, hogy mentális sérülést okoztál a macskádnak,ha helyre akarod hozni mosd ki az egeret 60 fokon biztos ami biztos és add vissza neki!
10/21 anonim válasza:
Nem lesz baja. Nem csak whiskas-t kell neki enni, néha befigyelhet egy-egy egér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!