Mit csináljak, hogy a macska ne harapja a kezemet?
Figyelt kérdés
Ideszokott a kertbe egy macska. Először nem akartam befogadni, de levett a lábamról azzal, hogy egyből nekemrohant, dorombolt, dörgölőzött, mintha már régóta ismertük volna egymást. Elkezdtem etetni, és azt vettem észre, hogy most már mintha itt lenne a székhelye, bár máshonnan is kap kaját, mert nálam nem mindig van. És azóta is folyton követeli a simogatást, bújik, dörgölőzik, dorombol. Nem tudok ellenállni, simogatom is, de ilyenkor hamarosan megharapja a kezemet. Kezd már ebből elegem lenni. Hogy lehetne neki megmagyarázni, hogy ne harapjon? Rákiáltok, otthagyom, de ez nem elég.
2010. aug. 13. 20:37
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg oda költözött hozzátok,szerintem meg csak játszik de amúgy ha vízzel le spricceled abba hagyja(nekem bevált).
2010. aug. 13. 20:40
2/8 anonim válasza:
üsd ki a fogát vagy ha nem mered hozd el hozzám
2010. aug. 13. 20:53
3/8 A kérdező kommentje:
Ja, gondoltam, hogy valaki bedobja, hogy rúgjak bele, üssem ki a fogát stb., de nem akarok ilyen drasztikus lenni, mert akkor esetleg faképnél hagy.
Ami a vízzel spriccelést illeti, nem hiszem, hogy megoldás, mert egy pillanat alatt megharap, és akkor nincs kéznél víz.
2010. aug. 13. 20:56
4/8 anonim válasza:
A macska nem egy hülye kutya, aki lesi minden kívánságod.
Azért megy oda hozzád, mert neki van szüksége a simogatásra, vagy valamire, amit a simogatással elérhet nálad. Engem például a macskám ezzel csalogat a bejárati ajtóhoz, ha ki akar menni, és teszem a hülyét, hogy nem értem mit akar.
De a macska jelzi azt is, hogy mikor elég már a simogatásból, és ha nem érted meg, akkor megharap. Ennyi.
2010. aug. 14. 15:46
5/8 anonim válasza:
Úgy menj ki a macskához,hogy van nálad víz:DGondolom számítasz rá azért,hogy megharap:P
2010. aug. 14. 20:18
6/8 A kérdező kommentje:
15.46: OK. A macska nem hülye, de én se. Gondolod, hogy azért csak észreveszem, ha nem akarja, hogy simogassam. Egyébként meg ha nem akarja, nyugodtan odébbállhat, én nem fogom le, ezért igazán nem kell megharapnia. A másik meg az, hogy én nem is akarom ezt a simogatást annyira, de ő őrült módon követeli, nyávog, előre dorombol, mindent csinál. Aztán beadom a derekam, simogatom, de fél perc múlva megharap. Nem dühösen, közben dorombol is.
2010. aug. 14. 21:28
7/8 anonim válasza:
"OK. A macska nem hülye, de én se."
Akkor meg mi a ráknak nyúlkálsz ahhoz a macskához, ha tudod, hogy fél perc múlva meg fog harapni???
2010. aug. 14. 22:06
8/8 A kérdező kommentje:
Mert nem tudok ellenállni. Ha látnád, hogy hogy könyörög. Aztán meg megharap...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!