Mit lehet adni egy lassan 5 hónapos kandúr cicanak? Szeretnem ha nagy eros kandúr lenne belole, kesobb 8 hónapos kora fele szeretnenk ivartalanitani, nem fogja ez megállítani a kandurksodasban? Elore is koszi :)
Az ivartalanítás megállítja a kandúrkodást, ez a lényege! Nem fog jelölni, napokig egy nőstény után koslatni, sebekkel hazatérni, ha egyáltalán hazatér.. És meg fogja érni az 5. szülinapját. (áltlában ennyit él egy kijárós kandúr)
5 hónaposnak kölyök tápot szoktak adni, egyéves koráig mehet. Utána pedig sterilizált cicának való. A zooplus.hu webshopból tudsz rendelni sokfélét. Pl Purizon, Feringa, Applaws, Wild Freedom. A Fressnapf kínálatából pedig a Real Nature termékek elég jó minőségűek. Persze van ennél feljebb is, de az már zsebbenyúlósabb. A lényeg, hogy a táp sok százalék húsból legyen, ne 4% állati származékból, mint a Whiskas meg Friskies.
Én a száraz mellé tasakost vagy konzervet is adok a cicámnak.
Tokmindegy mit adsz neki, a genetikai kodjat nem irhatod at jo vagy rossz taplalassal.
Az en kandur bandim 2 eves koraig egy sotet pinceben elt, vizet meg zsiroskenyeret adtak neki idonkent aztan ra sem neztek.
Megis bazinagy kandur lett, sovany, de bazinagy. Aztan miutan elhoztam es feltaplaltam, nyilvan nem nott mar, de kiizmosodott, a macska 9 kg, ugy hogy egyaltalan nem kover, sot. Csak siman bazinagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!