Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kérdés azokhoz szól, akiknek...

A kérdés azokhoz szól, akiknek szobacicájuk van. Ti ki szoktátok vinni sétálni a cicáitokat? 23/L

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen gyakran? Szokott jelezni, hogy ki akar menni?

Több mint egy hónapja fogadtam be egy 4 hónapos kandúr macskát, és erősen gondolkozok rajta, hogy amikor már jó idő lesz, ki vinném a levegőre. :)

2020. dec. 26. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%

Ja akkor pontozz le :D Én nem szórakoztam a szoktatással, hanem rátettem a hámot, és kimentünk. El kell terelni a figyelmét arról hogy rajta van és kész. Vagy neked megszerette attól, hogy hetekig ráadogattad a hámot ok nélkül?

De nyilván mindenki olyan módszert választ amit megfelelőnek tart.

2020. dec. 26. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
Igen, egyenesen imádja.
2020. dec. 26. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg nem azt mondtam hogy minden nap adja rá...
2020. dec. 26. 21:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Bérházban lakok, így én nem tudom kivinni a kertbe :/ hátul van egy nagy játszótér (füves) ahova gondoltam majd kivinni, viszont sok a kutya a lakótelepen (nem csak kicsiket, de még nagy kutyákat is tartanak bérházban). Viszont eszembe jutott egy hely, ahova kocsival el lehet menni :)
2020. dec. 26. 21:27
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Igen, kiviszem kb 10 percnyire van egy nagyobb mező, kicsit lejjebb egy árok, mellette bozótos, híd, ösvény, onnan feljebb pedig szántóföldek. Immád ott lenni. Áprilistól szeptemberig naponta 1-2 órát kiviszem, sokat sétál, de jót tesz, mert bent is hiperaktív.
2020. dec. 26. 21:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Szuper ^^ :)
2020. dec. 26. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem. Sok a kóbor macska a környéken, ki tudja mit szedne össze.

Sokan pedig póráz nélkül sétáltatják/csak úgy kiengedik a kutyájukat. Nem lenne szerencsés találkozás..

2020. dec. 26. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!