Agresszív macskát hogyan lehet lenyugtatni?
tobb ivartalan macskam van , abbol 2 szinten agressziv..
megoldas: elkulonites !!!!de ne egy ajto valassza el oket.. tobb meterre kulonitsd el, persze ha van ra mod.
12
Igen,biztos egy komolytalan komment miatt rúgja rám a TEK az ajtót,mikor a valódi állatkínzókat meg sorra engedik el. Ne nevettesd már ki magad barátom. Btw.soha nem bántanék állatot.
10-es Én is az állatkínzás ellen vagyok, szerintem is a brtönben a helye annak aki egy ártatlan jószágot bántalmaz. De a VPN-es dolog az nem olyan egyszerű mint te azt gondolod, ha pl koreai, vagy esetleg amcsi, magán proxy szerverre csatlakozol esélytelen hogy visszakövessen bárki, nyilván ha magyar szerverre csatlakozol,vagy ingyenesre akkor persze kb 10-perc alatt visszakövetnek.
Mellesleg ne gondold hogy egy komoly amerikai szolgáltató csak úgy kiad akármilyen adatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!