Rühes a macskám? (Kérdésed túl rövid, bla bla bla)
Van egy 2 éves lány cicám. Idén vettem észre hogy a hátán hiányzik a szőr. Gondoltam vedlik vagy mittudom én. De megfigyeltem és észrevettem hogy sűrűn vakarja, kitépi a hátán a szőrt nem kicsi foltokban, de visszanő neki. Ma már az egész hátán kicsi a szőr. Kullancs is sok van benne majdnem minden héten kiveszünk belőle.
Tudom hogy ez rosszul hangzik, de állatorvoshoz nem akarjuk vinni, mert már a megvizsgálása is sokba kerül, és nem csak 1 féle állat van itthon, és nem szivesen költünk ilyenekre. Ezt nem kell félreérteni nem éheznek, nem bántom őkek!!! Jó állapotban van minden állat!!!
még valami:
eltűnt az egyik kiscicám. 3 hónapos fiú. Visszajön?
Ezt azért kérdezem mert hogy fiú meg minden és elmegy kóborolni stb.
3 hónapos fiú cica még nem igazán csavarog.
Ha jót akarsz a beteg állatnak orvoshoz viszed.
én talált cicákat szoktam fürdetni Neocidol állatfürdetőbe, ami rüh, kullancs, bolha ellen is jó.
a gyógyszerészünk ajánlotta, mert én sem tudtam állatorvosra költeni.először megijedtem, mikor elolvastam
meg is kérdeztem újra a patikust, hogy tényleg jó ez cicáknak? teljesen megnyugtatott és már tapasztalatból mondhatom, hogy tényleg nem árt a cicáknak és nagyon jó hatású. lehet, hogy többször is meg kell fürdetni, majd meglátod, hogyan javul a szőre.
ha a kiscicádat jól tartottad / a kancikát / biztos visszamegy.
üdv.-cicás-
jól tartottam ő volt a kedevencem, nagyon sokat játszottunk, simogattam dédelgettem még a kezemben is elaludt.
amúgy köszsönöm az eddigi válaszokat. várok még többet.
pedig szerintem ajánlatos elvinni állatorvoshoz, mert nekem allergiagyanúsnak tűnik. bár itt nem mindegy mire allergiás-időszakosan jön elő vagy folyamatosan van?
-mivel eteted?
bőrproblémával pedig sohasem jó játszani mert felléphet másodlagos fertőzés is-azaz bőrgomba és stb. és azt is elkaphatja a többi állat és te is. az a pár ezer forint nem éri meg a saját és állatod egészségét? és NE HARAGUDJ, de ha állatot vállalsz nincs olyan hogy nem szívesen költünk,ez velük jár. vagy éljen a kisfalusi felfogás vagy meggyógyul magátol vagy elpusztul?
Folyamatosan van tavasztól.
Hát konzervet kap, tápot, maradékokat, stb.
Bármit csinálhatsz, csak menhelyre ne add.
Ha nálad marad, lesz még egy pár jó éve, ha menhelyre adod, akkor rögtön rabság egy zsúfolt börtönben, aztán megy a Nagy Protein Levesbe.
De a legjobb az lenne, ha orvoshoz vinnéd. Ha már kötődsz hozzá. Meg internetre, ugye telik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!