Szerintetek a macskámat aki kinti-benti macska de sajnos nagyon összeragadt a szőre és azt vettem észre hogy ez egy kicsit talán őt is zavarja. És hogy szerintetek le nyírjam a szőrét hogy visszanőljön és ápoljam neki? Ha igen akkor ne nagyon engedj
Figyelt kérdés
Em ki a hidegbe igaz? Ja és most vagy inkább majd tavasszal?2020. dec. 12. 18:25
11/17 anonim válasza:
olyan nincs hogy lehetetten. Hogy akartad te fürdetni hogy fél? Beviszed, megfogsz egy benedvesített szivacsot, úgy törölgesd vele a bundáját mintha simogatnád. Ha tíz alkalom kell, hozzá hogy rendben legyen a szőre, tíz alkalommal. Mind után fésülgesd óvatosan, ne tépd a szőrét. Amúgy meg: ha nem hanyagolod el a cicát, nem jut idáig hogy ilyen legyen a bundája. Szóval legközelebb ne hagyd idáig romlania helyzetet.
12/17 anonim válasza:
A mi macskánk nem engedi, hogy keféljük a bundáját, ha fürdetni próbálnánk, szerintem ki is nyírna minket utána vagy már közben. Őt már felnőttként kaptuk, nevelni vagy hozzászoktatni nemszeretem dolgokhoz teljesen lehetetlen. Egyik nyáron neki is brutál csomós lett a bundája, akkor elvittem állatkozmetikába. Altatás mellett lenyírták neki ott, ahol csomós volt, máshol meg maradt normál méretű a bunda. Én kértem így, mert tudtam, hogy így is ki fog akadni a bundavesztésen. Kegyetlen hülyén nézett ki szegény 1 hónapig utána, de azóta olyan lelkesen mosakszik, hogy öröm nézni. Szerintem tanult a dologból, pedig én már lelkiekben felkészültem rá, erőszakkal kell valahogy rendbentartanunk a bundáját. De szerencsére erre került sor.
14/17 A kérdező kommentje:
De engedi,birunk vele csak félek hogy szívrohamot kapna mert rég volt fürdetve és már nagyon idős. A nyírást engedné mert egyszer mar megakartuk probalni csak aztán mar inkább hagytuk de azóta már tönkrement a nota
2020. dec. 13. 10:22
15/17 A kérdező kommentje:
Nyíró*
2020. dec. 13. 10:22
16/17 A kérdező kommentje:
A kozmetikus az jó ötlet de nagyon drága lenne és oda a töpszöri jarás sok lenne de itthon csak egyszer megveszed a nyírót és kész is van
2020. dec. 13. 10:24
17/17 anonim válasza:
Nem kap szivrohamot a furdetestol. Nem fogod tudni lenyirni a bundajat, es meg egyszer mondom: meg ne probald!!! Konkretan allatkinzas lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!