A macskátok is néha "játszik" az almos wc-vel? Van hogy más helyre tolja, húzza?
Ilyen nagyobbacska, zárt maska wc-t képzeljetek el, van ajtaja is. Almostól kb jó 4 kg ha nem több. A macskám kb 2-2,5 kg. Az almosa joval nehezebb nála. Arra lennék kíváncsi, vajon ezt egy macska el tudná-e tolni, húzni valahogy ezt az alkalmatosságot vagy véletlen arrébb lökni kb jó 2 méterrel távolabb? Nálatok szokott előfordulni, hogy az iyen jellegű almos wc vándorol?
Linoleumos az előszoba, tehát eléggé nehezen csuszik rajta.
Esetleg olyan lehet, hogy kifelé ahogy jön belöle valahogy beakad a lába pl és úgy löki arrébb?
Régebben sima almos tálca volt, az mindig a helyén maradt. Edig ezzel a fedelesel sem volt gond. Tegnap találtam úgy, hogy elég messze volt a szokott heyétől és még keresztbe is volt fordivta. Lehet ennyi erő egy macskába?
Ráadásul a macska wc nagy erővel ütközhetett a fém cipőspolcnak, mivel egy igen hangos zörgésre lettem figyelmes, azt hittem, levert a macska valamit a szekrényröl vagy ilyesmi ,nagyon hangos volt. Még kicsit félve is léptem ki a szobábol, mit találok összezúzva, nos a macska a másik szoba ajtóban állt és ijedte, a farkát idegesen lengetve bámult ki az előszobába, ahol azt láttam, hogy a macska wc jó messzire elvándorolva, keresztbe forditva, atajával a cipöspolchoz szoritva áll. Tehát a macska nem lehetett benne, gondolom,mert akkor nemtudott volna igy kijönni mivel az ajto nyitást a polc akadályozta , tehát ha belegondolok, csak eltolni tudta valahogy... kérdés,hogyan? Iletve mennyi kb erre az eshetőség? A polcon némi kiszort almot találtam, gondoom ez az erös hozzácsapodás miatt ...Én próbáltam erőből ellökni, elcsúsztatni ezt az almos ládát az eset után, ugy hogy neicsapodjon a polcnak, nekem 60 kilós nőként nem sikerült . Ugy "elreptetni" az almost, hogy ekkorát csattanjon.
Már ezosban megkérdeztem, de ott lehet nincs sok macskás.
Lehet, más macskás házaknál is volt már ilyen, erre vagyok kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!