Nagyon dühös vagyok! Mit csináljak? Nem tudja rendesen tartani a végbelét
Felhívtam az összes létező állatorvost de egyik se hajlandó dolgozni hétvégén meg nem tud kijönni se.
Kocsim persze nincsen, mert ahová lehetne vinni az 50 km-el odébb van. Barátnőmnek könyörgök, hogy vigyen be holnap minket,de ha nem mit csináljak?
Olyan a cica feneke mintha kis dudor lenne neki és folyamatosan megy a hasa nem tudja tartani.
24 óráig koplalt mert volt tápváltás. Most adtam neki ma megint tasakos de nekem úgy tűnik mintha ettől lenne. De akkor meg tudná tartani, mert tegnap nem folyt neki szét sehol ma se eddig. Most kezdte el belement most az alomba de olyan mintha nem tudná rendesen tartani csepeg neki.
Nem adok neki tasakosat. De mit tudok még neki segíteni?
Csirkemell,főtt rizzsel főtt repaval.
Konzervet,vagy tasakokat ne adj neki.
És még jó hogy nem túl jó táp, de én már egy pár macakamon kipróbáltam, a kitekat, csirkés,eddig az összes macskám széklet helyre tette.
Van étvágya, nem levert nincs úgy baja. Vettem neki multi vitaminos pasztát
Lehet azért van neki dudor( konkrétan a végbélnyílásnál)mert sokat ment a hasa?
Akkor most ne keverd.
Adj neki kitekatot.
Legalább 3 napig.
Oké, hogy nem acana, orijen...
Stb.
A fürdőt Léhet hasmenés től.
Ahh, rengeteg az elírás...
A dudor...
Ja, és macskát nem szabad koplaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!