Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan fegyelmeznél egy...

Hogyan fegyelmeznél egy állandóan kajáért visító macskát, ha nem ért a "nem/nem szabad"-ból, sem a "cst"-ből, sem a fröcskölésből, sem a visszavisításból?

Figyelt kérdés

Továbbá csináltuk, hogy felvesszük és csitítjuk, erős fütty, vagy erős "hé", morogtunk rá, ilyenek. Semmi nem használ. Szóval csak külön szoktuk zárni, míg elalszik, ez sokszor órákba telik. Természetesen van etetve, napi 4x, de ilyen kajab.u.z.i.., másról sem szól az élete, csak kaját keres, lop, ordít érte, remeg, ha érzi a kaját, vagy őrült visításba kezd, ha meghallja a hűtő vagy a sütő nyitódását.

3 orvossal meg lett vizsgáltatva, de szerintük testileg egészséges. Mindegyik hozzátette, ha csak nincs valami idegrendszeri, vagyis mentális baja. De ha ő 1xűen ilyen, akkor mit tudunk csinálni, el kell viselnünk 12-15 évig? Nagyon gonosz lenne a hangszálaival babrálni valamit? Hallottam ilyenről, de nem tudom mennyire etikus:/

Köszönöm, hogy meghallgattok.

2020. dec. 3. 20:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyébként akármilyen szar minőségből sem normális szerintem ennyit bírni zabálni ...
2020. dec. 4. 14:22
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

Nem írtad, de benti cicusról van szó? Nekem van 3 lány cicum. Ebből kettő már ivartalanított 2 évesek. Az egyikük igazi zaba gép, mint a tiéd. Ha csak egy pohár vízért megyek is ki képes legmélyebb álmából felkelni és jön utánam koldulni.Ő az első aki reggelente (hajnal 3 :)) felébreszt, hogy mindjárt éhen hal.

Próbáltad már elterelni a figyelmét valamivel? Játékkal, stb. Ki tudod esetleg engedni, hogy másról is szóljon az élete mint a kajálásról? A száraz kaja + víz tényleg legyen mindig előttük, ez is segíthet.

2020. dec. 4. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Unatkozik
2020. dec. 4. 20:20
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es, kérlek olvasd el a 8-as válaszomat. Leírtam, hogy benti és nem lehet kaját hagyni előtte.

De köszönöm, hogy írtál, azt valóban nem írtam, hogy mit játszik: Feltekerek egy szelet sonkát, átkötöm egy madzaggal és futkosok vele, ő meg a madzag után. Ezt napi 2x15percig. Mást nem játszik.

Ha kiengedném az első dolga lenne felzabálni mindent, amit kint talál, akár mérget is ... Az alufóliát is megette, mert kicsapódott rá a kajaszagú pára ...

2020. dec. 5. 08:25
 15/17 anonim ***** válasza:
39%

Az a baj, hogy te eldöntötted, hogy ez a macska rossz, hogy direkt gonosz.

Így nem lehet segíteni. Hangszálvágás illegális itthon, szóval keress neki új gazdit, aki türelmesebb.

2020. dec. 5. 09:23
 16/17 A kérdező kommentje:

"keress neki új gazdit, aki türelmesebb" 😂😂😂

"Szeretettel várjuk süketek és tanyán élők jelentkezését" ...

2020. dec. 5. 10:35
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

Rossz a hozzáállásod kérdező.

Ennyi erővel a szüleidet nem zavarta mikor babakorodban üvöltöttél, mint a sakál? Neked is kiakarták szedni a hangszálaid?

Nektek nem való macska, add oda valakinek. Ehhez nem kell süket ek lenni meg tanyán élni csak foglalkozni kell vele

2020. dec. 5. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!