Mi lehet a baja a cicámnak?
Tegnap előtt észrevettem hogy nem eszik semmit a cicám egész nap.
Aztán estefele hallottam hogy fura hangot adott ki, odamentem hozzá egyből elfutott majd láttam hogy picit hányt.
Aznap este még száraz volt neki az orra is
Azóta sem evett semmit pedig próbáltam neki olyan ételeket adni amiket eddig nagyon szeretett, csirke húst sem ette meg pedig eddig azt is falta.
Ma egy nagyon pici szalámit evett de ennyi.
Nagyon le is fogyott
Mindig jön ha látja hogy étel van nálam,de csak szagolgatja vagy picit megrágja és kiköpi.
Inni már iszik rendesen.
Sajnos nekem nincs pénzem hogy állatorvoshoz vigyem
Anyáék meg azt mondták ők nem fogják erre költeni a pénzüket......
Szomorú, hogy ilyen családban macskát tartanak. Remélem szüleid elkapnak valamit és ott maradnak orvos nélkül.
A cicának orvosi segítségre van szüksége. Ez egyértelmű. Odakellene hívni az állatvédőket.
Tényleg írnod kéne macskás csoportokba és állatvédőknek.
Zsebpénzed van? Általában meg lehet beszélni az orvosokkal a részletfizetést, pár hónap alatt letörlesztheted.
Szomorú hogy ilyen emberek mint a szüleid, állatot tartanak, de jó látni hogy te nem követed a rossz példájukat és téged érdekel a sorsa.
Sajnos sok minden lehet és senki nem tudja így megmondani hogy mi a baja, meg távgyógyítani sem tud senki, de az nagyon rossz jel az állatoknál ha nem esznek :(
Nem, sajnos semmi zsebpénzem sincsen pedig biztos minden forintomat rákölteném.
Most is néztem, száraz szegényemnek az orra az lehetséges hogy lázas?
Biztosan fogok valahogy megoldást találni,nem fogom hagyni hogy szenvedjen.
Esetleg lehet hogy itt is van olyan aki a környékeden lakik és segítene, ha kiírod hogy merre laksz. De tényleg járd körbe a facebookot is, ott mindig megtalálja a jó a jót!
Még azzal is megpróbálkoznék a szüleimnél hogy azt kérem karácsonyra hogy most vigyük el a macskát orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!