Mi történhet egy macskával 7 óra alatt odakint?
Ha nem kijárós és véletlenül kiszökött, akkor lehet nem talál haza. Mivel nincs hozzászokva a kutyákhoz, autókhoz, zajokhoz, lehet megijedt és elbújt valahova.
Próbáld meg hivogatni estefelé és plakátozz!
A macskák cselesek, bármire képesek, szerintem teleportálni is.
Itt olvastam egy tanácsot, ami azóta többeknek is bejött, hogy tedd ki az almostálat az ajtó elé. Nem tudom miért, de ahogy láttam itt, sokaknak bevált. Esetleg menj ki este amikor nyugi van és szólongasd, akkor csak előmerészkedik vagy hajnalban, amikor nincs zaj.
LEhet hogy bezáródott valahová, egy garázsba, padlásra stb. A közvetlen szomszédokat szerintem kérd meg, hogy nézzenek szét, vagy engedjék hogy te kicsit szólítgasd a cicát (az enyém pl idegenhez nem menne oda).
Az is lehet, valaki befogadta, megtalálta. Érdemes a helyi állatmentőkkel, állatorvosokkal felvenni a kapcsolatot.
A mérgezés is lehet, most főleg rágcsáló szezon van, ezerrel rakja mindenki a mérgeket :(
Csendes időszakban hívogasd, próbálj cica fejjel gondolkodni. Merre futhatott, ha valami megijesztette, hol tud elbújni, hol eshetett csapdába?
Remélem meglesz és legközelebb jobban vigyáztok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!