Nem lesz semmi baja a cicáimnak,hogy éjszakára és néha nappal is bezárjuk őket a pincébe? Nyávognak karmolásznak ki akarnak jönni.
Figyelt kérdés
Kinti benti cicák sokszor egész nap kint bent vannak,sajnálom őket bezárni de félek hogy éjszaka elkóborolnának. Ettől nem lesz bajuk?2020. nov. 24. 22:12
1/21 anonim válasza:
Ha kinti-benti cicák, akkor miért a pincében alszanak? Vagy neked az számít bentnek? Akkor költözz oda te is...
2/21 anonim válasza:
Pincébe én sem nagyon zárnék macskát,a teknősöknek jó az a hőmérséklet, de őket teleltetik...
3/21 anonim válasza:
ilyet érdemelnek acicák? pincébe? SZERINTEm te is zárd be magadat oda hogy megtapasztald milyen is az...készülj fel a hide kommentekre..
4/21 anonim válasza:
Ez egy nagyon rossz ötlet, tesó.
5/21 anonim válasza:
Mi is így tartottuk a cicákat pár éves korukig amíg megszokták a környéket és biztos lehettem abban hogy nem mennek el. Nálunk csak akkor engedik hogy a házban legyenek amikor valaki van otthon, és este nem lehetnek bent, szóval választhattam hogy vagy kint hagyom őket vagy pedig a pincébe viszem le. Nem olyan kegyetlen hely az mint amilyennek az előző válaszolók gondolják, melegebb van mint kint(főleg hogy a bojleron aludtak) van lent párnájuk játékaik.
Nem lett semmi bajuk, mostmár szép nagy cicák, és kint merem hagyni őket éjszakára is, de nyitva van nekik a pinceablak hogyha akarnak le tudjanak menni, és már nem egyszer találtam rájuk ott reggel, vagyis önszántukból is lemennek.
6/21 anonim válasza:
nekem is kinti-bentiek vannak, de az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy nappal kint vannak - ha akarnak, bejönnek -, éjjel meg bent vannak a házban.
8/21 anonim válasza:
Szegények. Egyébként ha már pár napja nálatok vannak nem mennek el. Ne zárd már be a pincébe. A kinti benti az lakást és udvert jelent nem pincét és udvart. Ne kínozd őket!
10/21 anonim válasza:
A kocsim, és a kazánom is a pincében van. Se azoknak, se a macskámnak nem volt még baja ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!