Mit tudok tenni a a macskámnak hasmenése van napok óta és a farka lebénult?
gondolom valami kutya elkapta vagy kocsi ütötte el valahogy pont átment rajta nem tudom,azt viszont igen hogy a farka miatt a hátsó lábai is gyengébbek nem mer úgy rá nehézkedni.Valamint büdös sebes a farka,kezelem betadinnal.
Orvoshoz azért nem vittem még mert sajna nincs rá pénzem.
Nem vagy hajlandó orvoshoz vinni, akkor hagyd elpusztulni.
Mégis, milyen választ vársz?
Nem akarom a kedves kérdezőt leszólni, de annyira bírom az ilyeneket.
Szerinted mi itt, ezen az oldalon, tudunk tanácsot adni?
Ha te beteg vagy, orvoshoz mész.
Ha elromlik a biciklid, elviszed kerékpár szervizbe
Ebből kellene következnie: Ha a macskának, kutyának...stb problémái vannak, akkor állatorvoshoz kell vinni. Más nem tud rajta segíteni.
Bár nem tudom hol laksz, érdemes végigjárni van-e a településeteken állatorvos, aki bizonyos napokon házhoz megy, ha falun élsz.
Nálunk van kéthetente kijárós állatorvos. Csak be kell neki szólni telefonon, hogy jöjjön ki aznap ide is, és várni, hogy aznap ideérjen. Egy próbát megér.
Mindenképp orvos a megoldás, hidd el,hosszú távon az az olcsóbb megoldás. Kérlek segíts rajta és ne hagyd szenvedni, esetleg alapítvány segítségét is kérheti.:)
Addig is a sebet tisztítani kell, a betadine jó, viszont a koszt körülötte le kell takarítani, esetleg First vagy ahhoz hasonló természetes spray, aloe vera. Hasmenésre főtt rizs és főtt csirkehúst kapjon.
Tényleg figyelj rá, megérdemli a kezelést. Amikor valaki állatot vesz magához, vállalja a vele járó felelősséget is.
rendben a legegyszerűbb kölcsön kérni
amúgy javult kicsit eszeik jön megy stb szóval nem fáj neki sőt még játszik is
ha megfordult volna a fejemben hogy szenved nem baszakodom ide irkálni elviszem orvoshoz azonnal
gondoltam ha nem muszáj nem verem adósságba magam pláne hogy ez a ....járvány így is megszívatott
mindegy bocsi a reakciómért de eléggé idegesítő hogy rögtön támadnak
azzal hogy kérdeztem már kiderült hogy tenni akarok érte nem ki dobni a fenébe
Napok óta szenved a macska, és most kezdesz el vakarózni, hogy valamit csinálni kéne.
Ja, tényleg látszik, mennyire tenni akarsz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!