Ehhez az automata öntisztító macska toaletthez csak a gyári hulladékzsák a megfelelő?
Alapvetően megengedhetem magamnak és tetszik is... Viszont ha csak az jó bele, akkor nem venném meg.
Ugyan árulnak hozzá, a kifejezetten a termék mellé gyártott biológiailag lebomló zsákokból külön is, de egyrészt 10,000 forint 25 darab (ami azért elég drága, ha mondjuk a leírással ellentétesen egy zsák nem egy hétre elég, hanem mondjuk csak 3 napra), ami még nem is akkora probléma, hiszen nem pont a szegényebbek a célközönség gondolom, viszont ha csak az jó bele és hirtelen nem lehet majd kapni, mondjuk egy félév múlva a hozzávaló zsákból, az igencsak érdekes lenne...
Szóval nem tudja esetleg valaki, hogy jó e hozzá akármilyen szemeteszsák is vagy csak a hozzágyártott?
Vagy azt, hogy hol kéne ezután érdeklődnöm?
Köszi!
Közben elolvastam PDF-ben a kézikönyvet, amit eddig nem láttam hogy ott van az oldalon...
Aszerint: A biológiailag lebomló zsákok kifejezetten a Litter-Robot WC-hez készülnek. Továbbá használhat bármilyen 45 - 60 l-es szemeteszsákot is.
1. Vegyen egy új szemeteszsákot.
2. Tekerje fel a szemeteszsák széleit.
3. Kezdje a hulladéktartály hátsó részétől és akassza a zsákot a tartály sarkaiban lévő hurkokra.
Szóval le lehet cserélni.
Most viszont a tümitőszallakgok bizonytalanítottak el... Azt írja, hogyha elhasználódtak, tönkrementek, akkor cserélni kell, de nem írja, hogy milyen és honnan kell hozzá.
De gondolom, hogyha nem tér ki rá külön a leírás, akkor ez is valószínűleg egy könnyen orvosolható probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!