Multivitamín kérdése:
Miért ül a macskám a monitorra?
Figyelt kérdés
Mikor gépezek a macskám miért ül a monitorra? Talán fázik nyáron? Vagy beteg? Meg fog halni kérlek segítsetek...2010. aug. 10. 23:46
11/21 anonim válasza:
szereti a meleget, nyáron is... azé
13/21 anonim válasza:
hát, ha meg fog halni akkor mi már nem segíthetünk!
14/21 anonim válasza:
Mert a monitor kellemesen meleg (a macskak hoigenye magasabb az embernel)
Illetve, mert onnan "szemmel tud tartani". A macskak szeretnek az emberek kozeleben fekudni. Es ha elhanyagolod, aztcsinalja, amit az enyem, egy figyelmezteto nyavogas utan (kb 0.2mp) raugrik a billentyuzetre. :P
15/21 anonim válasza:
Na most ezt elképzeltem és megbizonyosodtam róla, hogy nagyon szeretnék egy cicust. :)
16/21 anonim válasza:
Szerintem meg azért, mert onnan érzi az energiamezőt. Köztudott, hogy ahova a macskák gyakran fekszenek legyen az szőnyeg, ágy, monitor vagy akármi, ott az ember számára káros energiák szabadulnak fel. Ők szívesen fetrengenek ilyen helyeken. Kutyák pont fordítva, ahova a kutya fekszik ott biztos, hogy nincs káros energiamező. Olvass utána
17/21 anonim válasza:
Bassz ki vele, vegyél lcd monitort:DD
18/21 anonim válasza:
Nyilván szeret magasan lenni. Csak aztán bele ne huggyozzon...
19/21 anonim válasza:
tetszik neki a meleg monitor:)
20/21 anonim válasza:
A meleg miatt, meg mert szeret a közeledben lenni. Az enyém állandóan gépházon alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!