Kóbor cicát hogy tudnánk megszelídíteni, magunkhoz szoktatni, befogadni?
Vettünk egy családi házat és volt néha a kertben egy macska, úgyhogy úgy döntöttünk adunk neki rendszeresen ételt meg vizet. Azóta már csináltunk neki a teraszra, szelvedett helyre hungarocellből kis házikót, kibéleltük régi szőnyeggel, puha rongyokkal. Látta már nemegyszer, hogy mi adunk neki kaját. Nem akartunk nagyon tolakodni, megsimizni, közel menni hozzá egyelőre, csak annyit, hogy szokjon minket. Tegnap reggel mikor kajat adtam neki mar nagyon közel volt hozzám , meg is szagolta a kezem, megprobaltam megsimizni, de kibujt alóla. Valószínűleg felnőtt cica, mert elég nagy.
Nagyon szeretnénk őt befogadni, es arra lennék kíváncsi hogyan tudnánk a bizalmába férkőzni,hogy ne féljen ennyire. Kb 1 hónapja lakunk itt.
Sziasztok! Köszönöm a sok tanácsot Nektek!
Általában szaftos husit szoktunk neki száraz táppal összekeverni.
Azóta meg tudtuk többször is simizni. Az utóbbi napokban nagyon sokszor ott ül az ajtónk előtt, kicsit már be is merészkedett. Ma hajnalban is ott volt az ajtoban, es dumált, amit eddig nem csinált, es csak úgy dugta a kis fejét a tenyerembe. Nem tudom innen hogyan tovább, mindenképp el szeretnénk majd vinni orvoshoz, de a bizalmát sem szeretnénk elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!