Melyik cicatáp a legjobb ár/érték arányban?
5 éves, ivartalanított, nőstény házicicáról van szó. (Lakásban tartott.)
Szeretnék neki olyan tápot, ami nem túl drága, viszont jó minőségű. Kb. 1000-1500 Ft/kg árkategória megengedhető a számomra jelenleg, ebben keresem a legjobb típust, amiben minden van amire a cicának szüksége lehet és lehetőleg kevés felesleges töltelék alapanyag. Jó lenne továbbá, ha az említett ár a kisebb kiszerelésekre lenne érvényes, nem a 10+ kilósokra csak, hogy tudjam változatosan, különböző ízekkel etetni. Tehát ha kb. 1-2 kg lenne egy csomag a fenti áron, az nagyon jó lenne.
Egyébként látszólag nem válogatós, kapott már többféle tápot. A Royal Canin tetszett neki, viszont az túl drága ahhoz, hogy rendszeresen tudjak neki venni. :(
Mindenképpen olyan boltból szeretnék, ami kifejezetten háziállatokra specializálódott. Csak annyira sokféle van, én pedig nem tudom mit is kellene nézni a hústartalmon kívül.
Az IAMS-et most néztem meg, jónak tűnik így elsőre. :) Köszi a választ!
Mi korábban Premiere-rel etettünk, de minőségi probléma miatt (szennyezett volt a legutóbb vásárolt adag) most váltunk.
Szintén zooplusról a Concept for Life-ot választottuk, korábban már egyszer kóstolták, eddig meg vagyok vele elégedve. :)
9. A Bruno kutyatáp
Egy kiló csirkefarhát vagy nyak is olcsóbb és jobb is annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!